LOCTITE - Obrada površine

LOCTITE Obrada površine

Zaštita od hrđe, nanošenje primera i mnogo više – sredstva za obradu površina Loctite

Loctite nudi širok asortiman proizvoda za obradu površina. Ovdje pripadaju proizvodi za zaštitu od korozije poput sredstva za zaštitu od hrđe i uklanjanje hrđe, ali i primeri, premazi i sredstva za pasivizaciju.

Otkrijte široki spektar materijala primjerenih za poboljšanje stanja površina u pogledu

  • oblika
  • funkcije
  • izgleda
  • čvrstoće ljepila
  • otpornosti na koroziju

Zaštita od hrđe putem konverzijskog premaza

Ne samo da učinkovita zaštita od hrđe sprečava koroziju, nego bi trebala biti što isplativija i ekološki prihvatljiva. Loctite nudi asortiman proizvoda za ovo područje, a posebnu pažnju posvećuje ovim aspektima.

Kako bi pružio pouzdanu zaštitu od hrđe, konverzijski premaz koji se koristi kao kupka ili sprej može se prvi nanijeti na površinu koja sprečava koroziju. Sredstvo za pasivizaciju kao sredstvo za naknadnu obradu optimizira zaštitu od hrđe te istovremeno poboljšava prianjanje boje.

Sredstvo za uklanjanje hrđe i sredstvo za uklanjanje hrđe s brzim djelovanjem

Sredstvo za uklanjanje hrđe rastvara hrđu, a time pruža privremenu ili trajnu zaštitu od korozije. Loctite nudi sredstvo za uklanjanje hrđe za opću primjenu izrađeno od bezbojnog mineralnog ulja s iznimnom sposobnošću puzanja koje dobro podmazuje i nudi privremenu zaštitu od hrđe.

Sredstvo za uklanjanje hrđe s brzim djelovanjem može se koristiti za posebno tvrdokorne slučajeve. Zaribani dijelovi poput vijaka, zavrtnja ili matica jako se ohlade te se odmah mogu odvojiti jedan od drugoga. Ostaju trajno zaštićeni od korozije.